Vaellusretki

SATAKUNNAN LÄÄKÄRIYHDISTYKSEN VAELLUSRETKI KULLAAN JOUTSIJÄRVELLE

LAUANTAINA 1.10.2016

Tänä syksynä suuntaamme perinteiselle vaellusretkelle Kullaan Joutsijärvelle Sataseitin retkeilyreitistölle.

Lähtö Sataseitin Retkeilykeskuksesta klo 10 ja paluu samaan paikkaan viimeistään klo 16. Kävelemme Retkeilykeskuksesta Hiivaniemen laavulle, jossa teemme trangioilla lounaan ja keitämme jälkiruoka pannukahvit/teet. Reitin pituus yhteensä n. 12km. Korkeuseroja ei juuri ole, mutta polku voi ajoittain olla juurakkoinen.

Mukaan:

• Reppu, johon mahtuu omien tavaroittesi lisäksi muutama litra yhteisiä tavaroita
  • 2 litraa vettä, josta osa käytetään ruuanlaittoon/kahviin
  • pientä naposteltavaa energiatasapainon pitämiseksi riittävänä
  • säänmukainen vaatetus (huomioi sateen mahdollisuus)
  • istuinalusta
  • lisä fleece tms. ruokatauolle
  • kävelysauvoista voi olla hyötyä
  • reipasta mieltä, erityisesti sateen sattuessa J

Retken hinta 10e/henkilö maksetaan käteisellä paikan päällä. Perheenjäsenesi/ystäväsi ovat myös tervetulleita mukaan! Ilmoittautumiset minulle 25.9.16 mennessä sähköpostitse terhi.holmstrom@eura.fi.

Laita ilmoittautumiseen myös puhelinnumerosi kaiken varalta.  Ilmoita myös , mikäli olisit muutoin tulossa, mutta kyyti puuttuu  tai mikäli sinulla on mahdollisuus ottaa kyytiisi halukkaita matkan varrelta.

Nähdään!

Terhi Holmström, puh. 0504621245