Jäsenkirjeet

22.7.2020

Arvoisa Satakunnan lääkäriyhdistyksen jäsen!

Poikkeuksellisen koronakevään jälkeen olemme pikkuhiljaa palaamassa normaaliin.

Vietämme tänä vuonna yhdistyksemme 100 -vuotisjuhlaa ja juhlien järjestely on ollut käynnissä jo jonkin aikaa. Juhlat tullaan järjestämään juhlatalo Mekanissa 9.10.2020 klo 18.00 alkaen. Tarkempi kutsu tulee lähiaikoina.

Mailapeli padelin järjestämistä syksyllä suunnitellaan myös, sille ei tällä hetkellä estettä. Myös vaellus on tarkoitus järjestää syksyn aikana, kohteena tänä vuonna Iso-Melkutin.

Tilaisuuksien järjestäminen edellyttää tietenkin sitä, ettei uutta korona-aaltoa tule ja tätä me kaikki toivomme.

Olette saaneet jäsenmaksulaskun sähköposteihinne, jäsenmaksu säilyi samana kuin viime vuonna eli 35 euroa. Toivomme, että  maksatte jäsenmaksunne eräpäivään mennessä ja käytätte maksaessanne laskussa mainittua viitenumeroa.

Heinäkuun ei-niin-helteiltä terveisin

Satakunnan lääkäriyhdistys ry:n hallitys

28.8.20

Hyvä Satakunnan lääkäriyhdistyksen jäsen,

Toiveistamme ja pitkälle edenneistä järjestelyistä huolimatta olemme siinä tilanteessa, että paljon odotettu yhdistyksen 100 -vuotisjuhla on tältä vuodelta peruutettava koronapandemian jatkumisen ja lääkäriliiton suosituksen takia.

Olemme  kuitenkin jo suunnitelleet juhlan siirtämistä ensi syksyyn ja alustava päivämäärä on 15.10.2021.

Syksyksi suunniteltu mailapeli padel siirretään myös, koronatilanteen salliessa sen järjestäminen onnistuu pienelläkin varoitusajalla.

Sen sijaan syksyvaellus tullaan järjestämään. Terhi Holmström on lupautunut jälleen kerran auttamaan järjestelyissä, kohteena on Iso-Melkutin sunnuntaina 4.10.20 ja tarkempi info myöhemmin. Toivomme runsasta osallistumista.

Aurinkoisin alkavan syksyn terveisin,

Satakunnan lääkäriyhdistyksen hallitus

6.10.2021

Hyvä Satakunnan lääkäriyhdistyksen jäsen
Tule viettämään talvinen ja liikunnallinen päivä Yyteriin lauantaina 15.1.2022 koko perheen voimin.
Luvassa ulkoilua, kuntoilua, pulkkailua (Yyterissä lumetettu mäki, jos ei luonnonlunta ole!). Mahdollisesti saamme vuokrattavaksi fatbikeja ja lumikenkiä, näistä suunnitelma vielä kesken. Lisäksi makkaranpaistoa ja muutakin syötävää ja juotavaa.
Samalla voit tuulettaa villapaitaasi!

Myöhemmin tarkempi info.
Syystuulisin terveisin